Indiase toko

Wat is het heerlijk toeven bij de Indiase toko! U vindt bij ons namelijk alleen maar de lekkerste Indiase producten. Bij ons in Eindhoven vindt u echt specifieke Indiase producten, producten die dus echt geproduceerd worden in India. We verkopen voor u alleen de beste kruiden, verse groenten en fruit, kruiden, oliën en natuurlijk ook rijst.

In onze Indiase toko heeft een brede keuze uit authentieke Indiase producten

In onze Indiase toko heeft u de keuze uit een breed scala aan authentieke Indiase producten tegen ook nog eens zeer betaalbare prijzen. Zoekt u naar de best rijst, een Biryani recept of zoekt u naar uw favoriete snacks? Dan bent u bij ons in onze Indiase toko precies aan het juiste adres. Ook voor citroenthee bijvoorbeeld, is het verstandig om naar onze Indiase toko in Eindhoven te komen. We hebben u echt van alles te bieden en dat van Sambar tot aan Shahi Paneer. We bieden u altijd de beste opties.

Indiase toko

U kunt altijd rekenen op de beste en deskundige ondersteuning

Bij het kiezen van de beste producten kunt u altijd rekenen op onze ondersteuning overigens. Bestelt u iets uit onze Indiase toko en heeft u die bestelling voor 16.00 uur gedaan? Dan kunt u er zeker van zijn dat we de bestelling nog dezelfde dag verzenden. Bent u van plan zaken met ons te gaan doen, dan gaat dat gemakkelijk. We hebben onze producten namelijk overzichtelijk voor u gerubriceerd in fresh products, Masalas en spices, Oil en Ghee, Sweets en snacks, Pulses, grains en millets en rice en rice products. Ook voor de beste frozen foods bent u bij ons altijd op precies het juiste adres.

Bekijk masalas & spices

Een vooral zeer sterke thee

Een mooi voorbeeld van een van de producten die we ons aan kunnen bieden is wel Tata Kanan Devan. Dit is klassieke thee en vooral ook zeer sterke thee. Deze thee is met de hand geplukt en wordt geteeld in de Kanan Devan Hills in Munnar, en dat op een hoogte van 5600 meter. U brengt gewoon vers water aan de kook en voegt een snufje theeblaadjes toe. Het is aan u om vervolgens naar smaak wat melk en suiker toe te voegen. In alle gevallen koopt u bij ons altijd zeer verse producten. De producten zijn bovendien erg betaalbaar. Bent u nog nooit in een Indiase toko geweest? Dan wordt dat in elk geval de hoogste tijd ondertussen.

Bekijk sweets & snacks